Tuesday, 18 September 2012

my lovely lady ;)

Assalamualaikum.. ;)
hahah rasa macam dah bertahun tak update blog nie..huhuhuade orang cakap..'lebih baik tak payah ade blog...buang masa je'
ehhhh...ada aku kisah?hehe =.= 
tercetusnya rasa hati ini nak update blog is becouse...one of my girlfriends are leaving to Cork, Ireland!
best kan? 
dia adalah...... AFIQAH AZMAN
hhahah  (bangga la kau dapat masuk blog aku nie) 
well...kitaorang dah kenal almost 8 years..since form 2 lagi..n we still counting it..ouhhh yeaahh!!
dia adalah seorang yang sangat ke "emak" kan tau....very the caring uuu... :DD
rasa sedih je bila kiteorg keluar, dia x dapat join...before nie she's studied at Penang (weyh aku lupa nama kolej kau...sori) ;p
but 
Alhamdulillah.alhamdulillah.alhamdulillah.
masa puasa hari tu she got a call yang dia and all her friends kat sana dapt sambung study kat Ireland
IRELAND kot!heloo...banyak mamat hot..hahah (astagfirullahalazim)
but the sad things is...she will never come back untill she finish her study...about 2 and a half year..kot?
waaaaaaa~~!!!!!! (pika jahat)
so..untuk mengubat kerinduan kau kat aku..heheh aku hadiahkan la patung mini gajah tu...comelsss kann?

 *sori weyh x dapat jumpe kau for the last time...harap2 my blog nie boleh top up ur saddness kot...hee
(thanx raihan samapikan my wish nie..hee)
* and this is our last gift for her...girlfriends saya semua sweet2 kan? :)
*credit to syazafahzlin sebab sanggup temankan aku shoppng kejap..hee

sooo my dear girlfriend...walaupun kau jauh dimata, tapi dekat dihati..eceh!
*belaja elok2 sayang...nanti dah abis boleh i dapat rawatan free...heheh
*insyaAllah mane tau jodoh kau kat sane..kan?ngan senior mungkin? ;p
* kalau online ke..rajen2 la skype ngn aku nie..huhuh
*solat jangan lupa :)
* and yes...belajar itu adalah berjihad...dan kau sekarang berhijrah untuk berjihad dapatkan ilmu...save the muslims dear! :)

*paling penting sekali... POS KAN AKU COKLATTT!!! :DDD

*best friend till jannah. 
love u ;)
from us.
*macam nie gamba last raya yang full house je?.

1 comment:

  1. awwwwhhhhhh!
    terharu gila aku baca weyhh
    sob sob aku dalam bilik ni
    :) thanks jetol!
    me luv ya so so mucho!!

    ReplyDelete